L'OCCITANE en Provence - Izboljševalnca esenca za obraz, serum

22:48

Nova kolekcija popolna potonika me je pritegnila pred dvemi tedni na negi. 
Takrat sem za darilo prejela CC kremico in kupila serum ali po njihovo izboljševalno esenco za obraz (sicer malo predolgo ime za moje pojme)
V soboto se je v mojo zbirko pridružila še krema za obraz in krema za rokem, dobila pa sem tudi nekaj vzorčkov kreme za telo.
Trenutno imam na seznamu želja še parfum in morda celo kremo za telo.

No danes bom ocenila serum za obraz.
Za 30 ml boste odšteli 44,70 € (na prvi pogled je cena precej zasoljena, priznam da mi to za serum niti ni bilo tako malo, vendar vsake toliko malo razvajanja pripada)

Za vse tiste, ki bi radi sprobali katerega od izdelkov vam predlagam, da se zglasite v trgovini, z vzorčki so povečini precej radodarni, prodajalke pa so zelo prijazne in ustrežljive, kar mi je pa še pomembneje, da vedo kaj prodajajo in znajo svetovati.



Kaj pravijo pri Loccitanu o izdelku?

V L'OCCITANOVEM laboratoriju so ustvarili kompleks za kolekcijo Popolna potonika, ki združuje izboljševalen izvleček iz potonike in pigmente na mineralni osnovi za optično korekcijo polti. Ta edinstvena kombinacija nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. 
Serum odlikuje tekstura, ki daje občutek druge kože, zasnovan pa je s posebnim potonikinim kompleksom, ki pomaga opazno izboljšati stanje kože: 
TEKSTURA KOŽE: 
-koža je opazno zglajena in obnovljena 
-pore, gubice in nepravilnosti so videti zmanjšane 
TEN: 
-koža lepše odseva svetlobo 
-koža je zdravo sijoča 
-polt je bolj poenotena 
Koža vsak dan razkriva svojo naravno lepoto: počuti se izjemno gladko in žametno mehko. Polt je videti bolj poenotena, sveža in sijoča. 
Esenca je primerna za vse tipe kože. 

Uporabniški test: 
Pore so nemudoma videti zmanjšane (84 %).* 
Koža je opazno zglajena (84 %).* 
*Uporabniški test na aktivnih ženskah, starih od 24 do 42 let, v urbanem okolju. 
Test učinkovitosti: 
Tekstura kože je opazno zglajena (+44 %), sijaj je večji (+47 %), tekstura kože je bolj poenotena (+41 %).** 
**Klinični test na 31 ženskah po 28 dneh.




In še moje mnenje o kremi: 
Že med samo nego sem se zaljubila v kremo in serum, potem sem se na koncu odločila, da vzamem serum. Odločitev ni bila tako težka, krem imam veliko, serumov precej manj. In seveda mi ves ta čas ni šla tudi krema iz glave ;)

Za 30 ml seruma boste odštele 44.70 €, kar se mi zdi precej veliko, saj se serum hitro porablja. Za celoten obraz potrebujem 3-4 pritiske.
Vendar me je izdelek tako navdušil, da ceno čisto pozabim in mislim, da bom nakup zagotovo ponovila.

Kot prvo stvar, ki sem jo pri tej kolekciji opazila je bila barva in dizajn stekleničk, od vedno so mi bili všeč, vendar so s tole resnično zadeli terno, boljše embalaže nebi morali narediti.
Serum se nahaja v stekleni, masivni embalaži na pumpico, kar se mi zdi super in veliko bolj higiensko za nanašanje. Sem precej občutljiva na jemanje kremice iz embalaže s prstom.

Vonj seruma je čisto tak pomladen, nežen, nevsiljiv. Prebrala sem že kar nekaj ocen in vedno je omenjen krasen vonj, mene je celo tako potegnil, da razmišljam še o nakupu parfuma.

Serum se zelo lepo nanaša, je kot nekakšen lahek gel, ki lepo navlaži obraz. Tiste, ki imate priložnost sprobati vam svetujem uporabo seruma in kreme, v tej kombinaciji je res odličen rezultat, potem pa še CC kremica (ki jo bom kmalu ocenila)
Kot sem že zgoraj omenila, če je kateri zasoljena cena in nebi rada tvegala naj v trgovini vpraša za vzorčke.

Mislim, da je serum primeren za vse vrste kože, saj ga sami dozirate kolikor želite, za tiste ki imate tako muhasto kožo kot jo imam jaz (malo mastenje T predela, ličnice pa so suhe) je obvezna uporaba še kakšne kremice zraven.

Če podam oceno bi izdelek ocenila kot odličen, 5! Tako, kot me je navdušil tale izdelek me že dolgo ni noben in res sem vesela, da so začeli tudi malo več povdarka dajati na bloggerje. Iskreno povedano, veliko raje berem nevtralne, realne ocene, kot pa gledam tipične reklame z vsiljevanjem.






V kratkem objavim še ocene CC kreme za obraz in kreme za obraz.

Zanima me kako ste se imele ostale punce na negi? So vas še kateri izdelki prepričali, da ste jih kupili?
Je morda katera sprobala tale serum in jo mika nakup?



Lep pozdrav, Kristina

You Might Also Like

5 komentarji

  1. Jaz sem bila danes na negi in sem navdušena nad to kolekcijo. Kupila pa sem gel za tuiranje in karitejevo kremo za roke z vonjem vrtnice. Zagotovo pa bom nabavila dišavo, ker sem se zaljubila vanjo pa še cel dan je zdržala na meni ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz imam tole kremo, ma še vedno mi je najboljša tista navadna za roke.
      Mi pa parfum na začetku ni bil neki in potem ko sem ga v drugo in tretje sprobala mi je božanski.... <3 tudi jaz ga imam na WL, mogoče ga vzamem, ko bo kakšna akcija ;)

      Izbriši
  2. Serum je res odličen. Mene sta navdušili tudi CC kremica in meglica za obraz, jo priporočam:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sem videla, da vsi zelo hvalite meglico ;) za kaj vse pa jo uporabljaš?

      Izbriši
  3. Super super! Pa še pakiranje je čist preveč luštno! :) xoxo

    Check me out: http://naturallymarcela.blogspot.com/2015/05/haloze-d.html

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images