Kiko restorative hair serum

15:43


Zadnje čase imam Kiko manijo. V Palmanovi outlet, v Kiko trgovini dobim vedno kakšen zanimiv izdelek znižan. Za ta serum sem odštela 6 €, redna cena pa je bila 13 €.Zadevica je podobna oljem za lase, samo da so tole nekakšni silikoni za lase. Serum me spominja na Klas silikone za lase, ki so bili med drugim moji prvi silikoni za lase, ko sem kot majhna punčka imela lase dolge skoraj "do riti" :D

Torej, embalaža je zelo priročna in nič posebnega, večinoma kot vsa olja in silikoni za lase- na pumpico.
Kot vidite sem ga porabila zelo malo, pa ga uporabljam že skoraj 2 meseca.
Serum je precej tekoč in zeloooo lepo diši. Verjetno si lahko punce, ki ste imele Klas silikone lažje predstavljate. Meni je zadevica resnično ista, s tem da so Klas silikoni malo bolj gosti.
Vsebina je seveda večja, cena 6 € (znižana cena) pa je precej nizka.

Ob nanosu na lase je zadeva nevidna, ker las ne zmasti. Žal nisem ravno pristaš silikonov, ker lase samo navidezno popravijo, v resnici pa je zadevica veliko slabša.
Zato si lase- konice redno strižem in uporabljam Lorealov čistilni šampon, ki lase očisti vseh silikonov.
Po uporabi tega šampona lahko vidite realno stanje vaših las.

Ker imam blond lase imam seveda precej suhe in vedno znova iščem rešitve za nego las.
Izdelek se mi zdi super in bi ga seveda ponovno kupila, vendar kljub temu mi ne zamenja mojega Orofluido olja.Kateri Kiko izdelki so vam najljubši?

You Might Also Like

2 komentarji

 1. Tega pa imam tudi jaz. Če se ne motim, sem zanj dala 3€(znižanja...). Sem pa ful navdušena. Prva taka zadeva, ki mi las ne zmasti. Imam namreč ful hitro mastne lase in morem že pri balzamu pazit, da mi ne bo zmastil ;) Se ga pa res ful malo porabi - jaz ga imam lani od septembra, pa sem ga porabila komaj kaka 2cm ;)
  xoxo, Nyx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja sej nek svetlo roza je bil tudi nekaj ceneje, ampak je bil samo še en in je bilo očitno sprobano in nekaj razlito, potem nisem vzela,
   Ja poraba je minimalna, js sm ga v dveh mesecih dober cm ;)

   Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images