Farmona Slovenija

16:26

Farmona Slovenija --------> Hitro en like, na Facebook strani, kjer jim lahko pišete tudi za vzorčke. Sama se dobila vzorčke, ki jih vidite na sliki in takoj sprobala masla za telo. Zakaj masla? Ker me je pisana embalaža najbolj pritegnila in ker sem nora na masla za telo.


Danes bom pisala o maslu za telo "PINACOLADA" ki me je tudi najbolj navdušilo in katerega bom tudi naročila.
Maslo za telo se nahaja v simpatični embalaži (spodaj na sliki levo).
Maslo ne vsebuje alkohola. Ni tako zelo trdo in se lepo maže. Sicer pa maslo ob nakupu dobite v lončku, tako da je vse skupaj še enostavnejše. Čeprav glede na to, da izdelek ni tako trd sama nisem imela problemov z iztiskanjem ven iz vzorčka.
Žal imam suho kožo tako, da sem imela maslo ravno za en nanos.
Tisti, ki obožujete dišeča in sladka masla/kreme za telo je izdelek pravi za vas. Še dodaten plus je to,da se vonj obdrži na koži še naslednji dan.
Vonj je nekakšna mešanica kokosa in ananasa, povdarek na zelo sladka mešanica.

Toliko o tem, v prihodnji objavi pa ocenim še kakšen izdelek. Tiste, ki ste sprobale kakšen njihov izdelek mi mogoče še kaj priporočate?






You Might Also Like

3 komentarji

  1. Za moj okus pa je bil vonj malce premočen, tako da ga ne bi imela full size. Mi je pa bil vseeno bolj všeč kot Sweet Secret.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je pa ravno to potegnilo, mogoče bi lahko dopisala. super bi mi bil za poletje, je pa res da al to al parfum, oboje ne gre ker ima to tak močen vonj.
      Prav vidim se poleti na morju, haha :D

      Izbriši
  2. Sama sem ju tudi stestirala in mi diši tako pinacolada, kot sweet secret..mi pa prvi bolj paše k poletju, drugi k zimi. Sladka vonja, mogoče malce preveč zame, samo čokoladica mi prav luštno diši in bi se kar mazala z njo:)

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images