Izdelki, ki so me RAZOČARALI

13:13

Žal tokrat nimam na voljo veliko izdelkov, ker ponavadi vse sproti vržem stran ali podarim naprej. Načeloma je tako, da se probam zadržati slabe ocene če vem da izdelek ni ustrezal moji koži, pa vendar bom danes ocenila par slabih izdelkov.
 
Nivea After Sun spray, saj ne da bi izdelek bil tako slab, vendar nima nič kaj prijetnega vonja, nobenega posebnega učinka in lahko rečem, da je po sončenju veliko boljša uporaba hranilnih masel za telo, če ne prenesete mastnega občutka pa priporočam aloe vero- krasen rezultat, lepo navlažena koža. Cena je nekje 9 €.

Alverde losjon za telo je bil dolgo časa med meni najboljšimi, vendar zadnje čase opažam pri VSEH Alverde izdelkih samo še grozen vonj po alkoholu in posledično izsušeno kožo. Cena losjona je 3 €.

Planet Spa krema za roke je verjetno ena najslabših krem za roke. Poleg obupnega vonja po moški kozmetiki mi je čisto izsušila roke. Cena za tako kremo je precej pretirana, 10 €.


Essence BB kremica. Nasplošno imam neke zadržke glede BB kremic. Sprobala sem že obe Essence, Loreal, Deborah, Melvita in povsod isti učinek- bleščeča koža in obupen oranžen podton.
Še najslabša od vseh je bila prav ta Essence kremica, ki je katastrofalna. Težko se maže in pusti na obrazu nekakšen masten filter, občutek maske, videz je pa čisto oranžen.

Essence parfum, poleg zelo dišečih vonjev so obstojnosti vseh Essence parfumov porazne. Na meni ne zdrži niti eno uro. Uporabljam jih za odišavljanje prostorov.

Krema za obraz Marzia Clinic naj bi bila namenjena vlaženju kože, ki je občutljiva. Krema me za visoko ceno ni prepričala, ni čisto nič posebnega. Kožo navlaži, vendar pusti nek masten filter, čez čas pa mi kožo začne ponovno zategovati zato učinek kreme ne traja dovolj dolgo. Še en neuspeli poskus kupovanja krem pri kozmetičarki.

Just krema Calendula, kremo sem uporabljala za roke, vendar sem po dveh uporabah prenehala, saj obupno smrdi in kože na nahrani.


Ste že sprobale katerega od omenjenih izdelkov?

You Might Also Like

13 komentarji

  1. BB krema je res razočaranje še dobro da je tako poceni da mi ni bilo škoda denarja.

    OdgovoriIzbriši
  2. BB kremice nisem nikoli kupila, le probavala sem jih v trgovinah in kot praviš res se je vse bleščalo in vsa oranžna sem bila (po rokah, sicer) ampak me nikakor ne prepričajo ://

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni BB je edina dobra Collistarjeva, res vredna malo višje cene pa Soraya ki sem jo dobila v test je tudi mega...me je tako navdušila, da čakam še kakšno oceno, potem si pa še kaj iz Soraye naročim.

      Izbriši
  3. Joj nivea after sun sprej res ne diši fajn :/ prav odvrača :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem ga sestri dala, ker se ful sonči in potem to uporablja, ampak vonj pa zmaga...sicer pa kaj naj rečem, Nivea...nikoli nisem preveč marala kupovat izdelkov, že zaradi posiljujočih reklam.

      Izbriši
  4. Meni je pa ta parfum eden izmed najljubsih. Sem ze na drugi flaski ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A obstojen tudi? Ker pri nas doma ga uporabljamo vse 3 "punce" pa niti na eni ne zdrži...diši pa res lepo.

      Izbriši
  5. meni BB kremice tudi nekako ne odgovarjajo.. drugače pa glede Essence parfumčkov se pa strinjam, zelo malo dejansko vonj ostane in flaško takoj porabiš(vsaj jaz). :)
    J.
    http://fashionandpinkheart.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha sej sem mela ene 3-4 Essence parfume ker sem jih dobila za darilo, vse sem takoj porabila, ker sem se na veliko špricala, zdržalo ni pa nič...mam raje prave parfume :D

      Izbriši
  6. Me kar zmrazi ko vidim te Nivea izdelke za sončenje/po sončenju. Vedno sem dobila alergijo po njih :D
    Sara | Passing Fancy

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Js nasploh Nivee ne maram preveč, se je kr izogibam. Ponavadi razen če dobim kaj porabim.

      Izbriši
  7. Ostalih stvari sicer še nisem spobala, edino Avon krema za roke mi je ena najboljših krem :D Mi takoj ''popravi'' izsušene roke.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, no vidiš---lahko dodam da je moji sestri super kot praviiš ti, meni pa tako suhe roke naredi..

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images