Yves Rocher Teint Rayonnant Jeunesse

18:12

V aprilu smo bloggerke dobile paketke s kozmetiko znamke Yves Rocher s katerimi smo ustvarile make up looke.
Ker so me nekateri izdelki res navdušili sem se odločila, da jim posvetim še posebno objavo.



Kaj pravijo pri podjetju Yves Rocher?


Prvič pri ličilih raziskovalci Cosmétique Végétale® Yves Rocher predstavljajo v srcu teksture tekočega pudra biserne delce iz voska vrtnice z lastnostjo glajenja in močjo optične korekcije, za v trenutku mlajši videz. Vaša polt je takoj bolj gladka in sijoča!
Njegova edinstvena tekstura v trenutku ublaži znake staranja in nudi optimalno prekrivanje brez občutka, da nosite masko. Tekoča, kremna tekstura se spaja s kožo in ji povrne neprimerljiv sijaj in satenasti mat zaključek. Nežna tekstura tega tekočega pudra vašo kožo vlaži in nudi občutek ugodja tekom celega dne.


Koža povrne mladosten videz in vaša polt sije z mladostno lepoto.



UPORABA
Z vršički prstov nanesite malo količino pudra na čelo, lica, nos in brado. Razmažite proti zunanjim obraznim linijam in vratu za popolno izenačenost brez ostrih robov.
Koža je gladka in popolno izenačena, polt sijoča.

Nasvet za lepoto: Za še bolj sijočo polt izenačite in popravite zatemljeno področje lic s pomočjo Radiant Youth korektorja za osvetlitev.


Youthful Glow tekoči puder nudi odgovor za izjemno gladkost kože.

BISERNI DELCI IZ VOSKA VRTNICE
Biserni delci iz voska vrtnice omogočajo boljši oprijem s kožo. Ne nabirajo se v gubah in enakomerno odsevajo svetlobo, da bi omogočili popolno optično korekcijo polti in učinek glajenja v trenutku.




Tekoči puder imate na voljo v kar 10 različnih odtenkih, ločenih glede na podton kože (rose ali beige).
V embalaži je 30 ml izdelka, cena pa je nekaj čez 16 €.
Puder dobite v njihovi spletni trgovinici.

Embalaža: Embalaža vsebuje 30 ml izdelka. Puder je na potisk in z enim potiskom gre vn kar precej pudra, 2 potiska sta več kot dovolj za celoten obraz. Drugače pa je embalaža steklena. Puder pride pakiran še v kartonasti škatlici, ki jo lahko vidite na zgornji sliki.

O samem izdelku : Puder je zelo lahek in se lepo maže. Je srednje prekriven in primeren za normalno do mastno kožo. Zame je velik plus, ker kože ne masti in je hkrati precej obstojen. Glede na to, da imam ponavadi MU na sebi nekje 12 ur, včasih tudi 14 lahko rečem, da mi zdrži 8 ur če ga uporabljam samostojno- tako da ga vmes še osvežim. Če ga fiksiram še s primerjem in nato pudrom v prahu pa mi zdrži nekje 10 ur na obrazu, kar je res veliko. Mogoče zveni malo smešno, vendar včasih mi pudri nekako lezejo v gubo na čelu in mi hitro zbledijo na licu, ostanejo pa samo še na bradi in grde gube na čelu, no pri temu ni tako.

Vonj pudra je čisto tak pudrast, nežen in nevsiljiv.


Fotografije mojega pudra v odtenku Beige 100
Beige 100

Beige 100

Čisto iskreno, nikoli prej nisem preizkušala Yves Rocher dekorative, ampak mislim, da bom deifnitivno še kaj poskusila. Izdelki imajo precej dobro ceno in večinoma sem bila z njimi res zadovoljna. Bom pa v kratkem objavila še druge ocene izdelkov.

Lepo soboto vam želim, Kristina.

You Might Also Like

1 komentarji

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images