Loccitane kremi za roke

22:26


Zadnjič ste me spraševale za mnenje o teh kremicah, danes vam odgovorim.

Leva, 30 ml, 8.40 €
Desna, 30 ml, 7.80 €

Bom predstavila kar levo kremo, ki vsebuje 20 % karitejevega masla.
Kot prvo, krema se precej hitro porabi (mesec dni, malo manj, malo več)
Kupujem jo vsake toliko, ker mi je res dobra. Da bi govorili o nekem presežku kreme, daleč od tega.
Nasplošno so mi izdelki te znamke velikokrat precenjeni (sploh šamponi za lase, geli za umivanje obraza)

Krema je sicer zelo lahko mazljiva in se hitro vpije. Meni je vseeno ena najboljših krem za zimo, če ne drugega zaradi prijetnega, nežnega vonja.
Embalaža ni nič posebnega, je priročna, tako da se porabi resnično cela krema in tako ne ostaja v tubi.
Ker je majhna je primerna za v torbico, ampak bodimo iskreni. Sama kupujem vsake toliko kakšne neumnosti. Tudi brez te kreme bi prav zagotovo preživela. In če navežem še na desno kremo, tale je pa čisto za en drek! Ne vem sploh kaj mi je bilo, jaz tako umetnega vonja sploh še nisem vohala, poleg tega je krema zelo vodena in ja spet sem tukaj, mene večina stvari te znamke ne prepriča. Sem mnenja da so precenjeni!

Mi katera priporoča dober izdelek omenjene znamke?


Poleg tega ste vabljeni k sodelovanju, GIVEAWAY
Pozdravčke, Kristina

You Might Also Like

17 komentarji

  1. Hehe, mi je všeč tvoja iskrena ocena:) Sem slišala veliko dobrega o levi kremi, ampak se meni tudi včasih zdi, da nekateri hvalijo samo zaradi znamke in ne izdelka samega;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja rada povem, meni se tudi zdi, da večina bolj gleda znamko kot pa izdelek...in Loccitane mi ima meni veliko izdelkov precenjenih... Recimo parfume mi imajo božanske. Imam možnost veliko izdelkov sprobat k dela fantova kolegica tam pa še moja teta si vse od te znamke kupuje, ampak ne, več kot pol stvari me ne prepriča. Geli za tuširanje, hmmm? Sej vonj je res ok, tle se pa tudi vse konča!

      Izbriši
    2. Big like, za iskrenost.

      Ime firme ni dovolj za nakup :)

      Joooj, se opravičujem za napačno ime uporabnika. Pod mami sem vpisala ker sem njen blog rihtala. Pišem jaz, Katja iz Viva la vide. -.- :D

      Izbriši
    3. Hahaha ok :D Nisem vedla, da ima tvoja mami tale blogec :)

      Izbriši
  2. Joooj meni pa ful dišijo, ampak mam tako suhe roke po njej :(((

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U a res...no jaz suhih nimam, presežek pa tudi ni. Kupujem vsake toliko zaradi prijetnega vonja in učinka. Mi pa desna suši roke, to pa ja.

      Izbriši
  3. Jaz imam karite taveliko že več kot leto, tako da se ne morem strinjati glede porabe. Je pa mogoče formula drugačna v tamalih tubah :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A imaš tole 150 ml, taveliko embalažo? Jo imamo tudi pri nas doma, ker smo jo dobili za darilo, večinoma je ne uporabljam, ampak se mi zdi po sestavi/učinku čisto ista...

      Izbriši
  4. Jaz pa priznam, da nikoli nisem razumela, zakaj so te kreme tako popularne. Sicer nisem nobene probala, ampak po pravici povedano mi je embalaža tako neatraktivna, da me ni nikoli niti mikalo in zato tudi razlog, da ne razumem norije okrog teh krem. Je pa lepo, da si iskrena. Nekatere dostikrat res kupujejo bolj zaradi znamke kot česarkoli drugega, znamkino ime pa tudi ne pomeni dobre kvalitete.:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz pa priznam, mi imajo večino embalaž (kremice, parfumi sploh) ful lepe, ampak to še ni razlog za nakup. Je pa embalaža od te kreme za roke ena izmed meni najljubših, ker se lepo vse do zadnjega iztisne vn.

      Izbriši
  5. imam prav to doma in JA res je precenjena, in vse drži kar si napisala!

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je tale karitejeva fina, ampak je trenutno nimam, jo ima pa mami za v torbico. Osebno, so dobre kreme, ampak mi je recimo od Arodite una roza boljša. Pa 100% pure so mi top pa še pregrešno lepo dišijo (sploh kokos - zdaj sem se namazala pa sem kar lačna postala :P).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, valda se dobijo tudi cenejše varjante ki so ravno tako dobre... Afrodita roza je mmm <3 pa še tako lepo diši, una z olivo pa tudi!

      Izbriši
  7. Sem sprobala že obe kremici pa mi nista nek presežek. Na splošno nisem ravno navdušena nad L'Occitanom, se mi zdi čisto precenjen. Dobiš drugje boljše izdelke za manj denarja, vse mi je preveč parfumirano in nič posebnega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kot prvo se oglašujejo za blazno naravne, pa niso niti N od naravnega. To me jezi.
      Meni je leva kremica kar ok in vsi izdelki iz te kolekcije, sploh malo za telo je krasno, samo cena...ufff...

      Izbriši
  8. Meni je sicer ta leva v redu, ampak mi je pregosta pa ne vpije se mi hitro, kar pa sovražim, ker res ne maram imeti mastnih rok. Pa še malo predraga je. Jaz vztrajam pri Hand Food od Soap & Glory. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. večina blogerk opažam da kupuje izdelke samo ker piše gor ime znamke ali lepa embalaža. tako da iz tukaj izhaja vse.

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images