Herbio Shea Butter

23:32

Verjamem, da vam tale znamka ni ravno poznana, ampak pri meni je postala ena izmed tistih, ki jih slučajno odkriješ in ugotoviš, da ima noro dobre izdelke, zato mi je celo žal, da ni malo bolj promovirana, saj si to vsekakor zasluži.

Če sem bolj natančna sta me prepričala dva izdelka in sicer:
Karitejevo maslo (ki ga bom danes ocenila)
in
Piling za telo z morsko soljo ( in če si to ravno prebral, naj omenim, da je pri meni nadomestil Loccitanov piling za roke-torej si lahko predstavljate da je res odličen)

No sedaj pa k oceni....

Karitejevo maslo uporabljam že dlje časa in sicer za:
*suhe roke
*suho koža na obrazu
*vsak dan pred spanjem si namažem pete
*po depilaciji
*z njim delam razne kreme in masla za telo
*dodajam ga v masažne ploščice
*po komarjevih pikih

Skratka, zame je vsestransko uporabno, vedno ga imam s sabo v torbici, saj me reši ob vseh težavah, pomaga mi pri suhi koži in celo lajša komarjeve pike, saj se drugače spraskam.



Kaj pa Herbio karitejevo maslo?

Primerno je za vse tipe kože, idealno pa za nego suhe in zrele kože. Maslo prodira globoko v kožo, jo izdatno navlaži in ji vrača prožnost in elastičnost. Koža je že po nekaj dneh uporabe nežnejša in pomlajena. Blagodejno deluje pri težavah s kožo. Podpira regeneracijo kože in ima naravni zaščitni faktor SPF do največ 6.

100 ml masla stane 14.95 €

Izdelke lahko kupite tukaj ;)



Če še katera uporablja karitejevo maslo vam resnično priporočam tega, saj je res najboljše kar sem jih do sedaj sprobala.
Velik plus je tudi to, da je v embalaži (ki sicer ni nič posebnega), vendar dobro tesni in je lahka za jo prenašat naokoli- zato je tudi vedno v moji torbici.

Navdušila je celo Ajdo, Katjo in Aleksandro :D


Je morda katera že sprobala Herbio izdelke?
Me zanima kaj je takšnega, kar bi bilo nujno sprobati?

Lep pozdrav,
Kristina

You Might Also Like

5 komentarji

  1. Sliši se super vsestranski izdelek. In tekstura izgleda zelo nenavadno, nič kaj preveč mastno - jaz bi tole uporabljala za kakšno obnohtno kožico in komolce :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem že gledala to znamko pa ima blazno grde embalaže, po ocenah sodeč tudi pri drugiih pa so izdelki res kvalitetni (cena je tudi primerna)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sliši se odlično. To bo še posebej dobro za zimo. Zdaj v tej vročini si res ne predstavljam tega na telesu, pozimi pa ne bo nič dovolj vlažilno :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Bere se fajn! Sama imam res ves čas suho kožo, kaj šele pozimi :/ pa še sigurno lepo diši! Drugače pa tudi meni deluje ne ravno mastna tekstura, s takšno še nisem imela ''opravka'', ampak se zagotovo fajn obnese :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Karitejevo maslo je odlično za vse živo, sama ga uporabljam namesto labele, pa za komarjeve pike, obnohtno kožico, za suho kožo ... Tudi drugi izdelki iz podjetja so mi super. Zaenkrat vse, kar sem preiskusila, še posebej pa gel za tuširanje iz 7 zelišč in zeliščno vitaminsko olje. Naša družina prisega na naravno, tako njihovo kozmetiko uporablja tudi 14-letna nečakinja in je zadovoljna, da svojega dragega ne omenim. :-) Koža je super, mehka, gladka, brez zategovanja ali da bi bila mastna.

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images